loading

108 пъти Слънчев Поздрав (Сурия Намаскар) и кога да практикувате

Слънчевите поздрави са поредица от йога асани, обединени в последователно движение. На санскрит, Слънчевите поздрави се наричат „Сурия Намаскар“ и традиционно се практикуват, когато настъпва новия ден, откъдето идва и името. Нека изследваме значението на 108 пъти Сурия Намаскар ! Какво е значението на 108? Числото 108 е свещено и значимо по много начини, появяващо…

ЖЕНСКАТА ЕНЕРГИЯ

Къде изтича женската енергия и как да я засилиш? Всяка жена се интересува да разбере къде изтича женската енергия и какво я убива. Осъзнавайки какви чудеса може да сътвори в живота си чрез силата и, тя съответно търси начини за засилване нейната женска енергия и магнетизъм. Но преди това какво е определението за женска енергия….

Йога терапия за щитовидната жлеза

Щитовидната жлеза е един от най-важните ендокринни органи в нашето тяло и нейното правилно функциониране е от съществено значение за доброто ни здраве. Щитовидната жлеза оказва влияние върху метаболизма, растежа и развитието. Влияе върху метаболизма, нервната система, сърдечната система, нивата на холестерол в черния дроб, въздейства върху тонуса на мускулите, стимулира калциевата и фосфатна обмяна….

  • 1
  • 2