loading
Хармония на разсъмване: Честване на Международния ден на йога във Варна 

Хармония на разсъмване: Честване на Международния ден на йога във Варна 

от
170 170 people viewed this event.

🌞 Присъединете се към нас за блаженно сутрешно честване на Международния ден на йога! 🧘‍♀️🧘‍♂️

📅 Дата: 21 юни
⏰ Час: 5:00 – Изгрев : 05:28 ч.
📍 Сборен пункт: Плаж Кубо, гр. Варна
Вход: СВОБОДЕН

Изживейте спокойствието на ранната сутрин, докато се събираме, за да почетем този специален ден. Заедно ще се впуснем в пътуване на себеоткриване и подмладяване.

✨ 05:30 – Ще посрещнем изгрева с пеене на спокойната Гаятри мантра. Изрева е около 5:28ч. Ще се свържем се с универсалната енергия и ще определим положително намерение за предстоящия ден.

🌅 От 06:00 до 07:00 часа ще се включим в повдигащата могъща практика от 108 кръга Поздрав към слънцето. Тази древна последователност от пози ще ободри телата ни, ще успокои ума ни и ще събуди духа ни.

📍След трансформиращата йога сесия, които желае може да остане още 30 минути. Ще се съберем заедно, създавайки топло пространство за приятни разговори, пиене на чай, наслаждаване на вкусни сладкиши и създаване на нови приятелства. Това ценно време ще ни позволява да се отпуснем, да се опознаем и да се насладим на радостта от споделените преживявания заедно.

Всички нива на опит са добре дошли, независимо дали сте опитен йоги или тепърва започвате своето пътуване. Донесете своята постелка и отворено сърце, докато прегръщаме трансформиращата сила на йога. 🤍✨

🤗 Нека се съберем като общност и да празнуваме хармонията между ума, тялото и душата. Споделете с приятелите си, които биха искали да бъдат част от това вълнуващо преживяване!

курс

Event registration closed.
 

Date And Time

21.06.23 / 05:30 to
21.06.23 / 07:00
 

Крайна дата за регистрация

21.06.23
 

Местоположение

Share With Friends