loading
Практически курс “Регенерация на клетката” по метода на Рене Мей

Практически курс “Регенерация на клетката” по метода на Рене Мей

от
186 186 people viewed this event.

Практически курс по метода и техниките на Рене Мей от сертифициран български инструктор Галина Борисова.
Техниките на Рене Мей са изключително лесни за изпълнение, пробуждат любовта, която е във всеки човек. Чрез този хуманитарен инструмент можем да бъдем полезни и да помагаме на хората.

Най-силната трансформация се постига според Рене Мей чрез служенето. За това неговата философия на първо място учи нa безусловно даване. Принципът, който всеки от нас е чувал – когато даваш, получаваш. Ето затова по цял свят се пробуждат доброволци, които се обучават безплатно за да помагат.
Структурата на обучението на Рене Мей е изградена първо с техниката регенерация на клетката, която може да бъде прилагана изключително само на друг, тя се дава безплатно. А следващите терапии са приложими, както за хората така и за нас самите. 🔥

Програма:
11:30-13:00ч. – Регенерация на клетката (безплатно)
13:00-13:15ч. – Почивка
13:30-16:00ч. – Платени практики – Експресивна клетъчна терапия, “ХУМАНИТАРИЯ РМ”, Практика Конектар, RО, R-MINERALE.

📌 Вход зала – 10лв на човек

Препоръчително е да си носите лист и химикал.

Практическият курс включва: “Доброволци на съзнанието” и обучение в “Регенеративна клетъчна практика”.

Тази практика дава възможност да помагате на другите – чрез даряване на безусловна любов клетките се активират и регенерират. Това се основава новата емоционална медицина, базирана е на принципа на добруването, на ДАВАНЕТО. Целта на тази практика е стимулиране потенциала на клетките за регенерация чрез освобождаване на енергийни блокажи на ниво клетка, тъкани, органи, системи. При провеждането на техниките се освобождават потискани емоции, физическо напрежение, гнетящи мисли. Известно е, че: – само около 1% от заболяванията ни са генетично обусловени – около 3% зависят от околната среда, храните, напитките и веществата, които поемаме – около 96% са обусловени от емоциите ни.
На това залага емоционалната терапия на Рене Мей. Тази лечебна техника, стимулира нервната система чрез леки докосвания на гръбначния стълб. Практиките помагат за подобряването на състояния причинени от емоционални травми, тревожност, болка, хипертония и дори дегенеративни заболявания.
Втората част на обучението е платено, то съдържа пет техники. Те ни помагат да помогнем на себе си, да увеличаваме и развиваме любовта към себе си. Те ни дават инструменти, чрез които можем ежедневно да помагаме, да подобряваме живота към останалите и да излъчваме любов към себе си и света.

✨ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ПРАКТИКИТЕ?

“ХУМАНИТАРИЯ РМ”
РМ е нова практика, безконтактна, която Рене Мей е създал, за да може да помагаме на повече хора. Тя работи през биомагнетизма на човек, като се създава една връзка и синтез с енергията на живота. Стимулира централната нервна система – по-точно Лимбичната система, от където идват множество емоции, най-вече любов, състрадание, мир, спокойствие, приемане, радост… на практика всички емоции. По този начин хората, които получават практиката чувстват незабавни облекчения, успокоение и вътрешен мир. Чувстват намаляване на болката, гнева, страданието и др. Намаляват нивата на стреса, който е причинител на всички заболявания и неприятни ситуации в живота. Стресът е основният проблем на съвременния човек. Заболяването на 21 век.

“ЕКСПРЕСИВНА КЛЕТЪЧНА ПРАКТИКА”
практика е композирана от Рене Мей и помага да се реорганизира електромагнитната енергия във всипки енергийни центрове в тялото. Чрез осъзнати, точни и леки движения се позволява увеличаване на енергията в клетките, както и оксигенацията им. Тази практика позволява на тялото да балансира своите енергийни центрове, за да може да се насочва енергията, където е най-необходима. Помага да сме здрави, подобрява имунната система и забавя стареенето.

“R-MINERALE”
Целта и действието е да се увеличи и канализира жизнената и електромагнитна енергия на човешкия организъм чрез ре активиране и баланс на различни минерали, толкова важни за доброто функциониране на организма. За тази цел, кварцът се използва за връзка и сливане с лицето, което получава практиката.

📌 Участието в практическия курс е с предварително записване.

*При вземане на 2 терапии се ползва 20% намаление, на 3 терапии 30% отстъпка.

🤍 Рене Мей: Номиниран за Нобелова награда за мир 2022 година за целият му световен принос като хуманист!
Отличен е със стотици награди за мир за своят принос към човечеството!

🤍 Галина Борисова: Международен сертифициран инструктор на Фондация Рене Мей за България. Тя е и един от първите доброволци, даряващи практики в България повече от 7 години като Доброволец към Международна Фондация Рене Мей. Работи към проектите на фондацията към Мексико и е част от проекта за болницата,коятоще е единствената като прототип от такова естество. 🙏

Сливането на двете медицини – Емоционалната и Класическата образуват една нова Медицина : Интегрална медицина ,която е вече приета от ООН и Министерството на здравеопазването и Образованието в Мексико.

❤️ Място на провеждане: Йога Парвати Студио, ул.Райно Попович 12

За повече информация:
Галина Борисова – тел. 0898623423
Петя Николова : тел. 0888 799 605

Event registration closed.
 

Date And Time

28.05.23 / 11:30 to
28.05.23 / 16:00
 

Крайна дата за регистрация

27.05.23
 

Местоположение

Share With Friends