loading
Денят на тишината в Бали – Балийската нова година ритрийт
Registrations have closed.

Денят на тишината в Бали – Балийската нова година ритрийт

от
558 558 people viewed this event.

Покана за едно пътешествие към божествената земя, ,,Островът на радостта‘‘ , ,,Островът, където мечтите се сбъдват‘‘ ,,Островът на чудесата‘‘ .

СЪРЦЕТО НА ЗЕМЯТА – БАЛИ

И както можете да предположите всичко в Бали говори за Любовта, която идва директно от сърцето на Гая…за онази любов, която създава у нас усещането за Свобода и безграничност … Свободния полет на Душата…

Още като стъпите на тази свещена земя и вдъхнете въздухът и …усещането е за у дома, за уют, за гостоприемство. Очите и сърцата се изпълват с величествената красота на зашеметяващата дива природа.

Това е вълшебството на тази страна изпъстрена от багри, ухания, магичност и усещане за сътворяване …

Това пътуване ще е различно. Ще бъдем там по време на Балийската Нова година. Едно събитие, което ще запомните, защото на Бали, тя се посреща в тишина и съзерцание.

Със специални местни ритуали, идващи от древността, всички жители на острова се пречистват и подготвят за този ден. И тогава времето сякаш спира и всичко притихва в очакване на Новото.

Можете да станете част и от още едно събитие по време на това пътуване – Ого – Oго церемонията, денят преди Балийската нова година, където ще дефилираме по улиците на столицата Денпасар заедно с местните, символично изхвърляйки всичко старо.

Ще се заредим с нова виталност на всички нива по време на нашия ритрийт.

Повече информация моля намерете в прикачения файл.

Event registration closed.
 

Date And Time

19.03.23 / 14:00 to
31.03.23 / 14:00
 

Крайна дата за регистрация

01.01.23
 

Местоположение

Share With Friends